Dalies, , Google Plus, Pinterest,

Drukāt

Posted in:

Lembergs: Līdz ar Roķes aiziešanu no Latvijas Radio, pazudis viens no sorosistu ideoloģiskajiem balstiem

Bļāvēji ir sorosisti!

Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) ceturtdien, 28. septembrī, izteikusi neuzticību Latvijas Radio (LR) valdes loceklei Sigitai Roķei. Lēmumam par pamatu kalpojusi negodīgā LR darbinieku piemaksu sistēma, neadekvātā cenu politika un satura tirgošana. Ventspils mērs Aivars Lembergs uzskata, ka līdz ar Roķes aiziešanu no Latvijas Radio pazudis viens būtisks sorosistu ideoloģiskais balsts.

Komentējot runas par iespējamo viņa ietekmi lēmuma pieņemšanā, Ventspils mērs Aivars Lembergs ironizēja, ka bez Lemberga nekas nevar notikt. “Pirms tam es Roķei uzdevu noslēgt līgumus, kur maksātājs nosaka raidījuma saturu. Tāpat es arī uzdevu Roķei, lai viņa maksā atsevišķiem radio darbiniekiem divreiz lielāku piemaksu kā pamatalgu. Tas arī bija mans uzdevums. Es viņai izraku bedri un viņa tajā iekrita. Tā ir pilnīga patiesība,” jokoja Ventspils mērs, piebilstot, ka arī jaunieceltie valdes locekļi ir viņa cilvēki.

Bet runājot par šī brīža situāciju saistībā ar jauno LR valdi, viņš norādīja, ka svarīgākais ir paskatīties uz to, kuri ir lielākie bļāvēji.

“Bļāvēji ir sorosisti! Ko tas nozīmē? Ka viens no viņiem ideoloģiskajiem balstiem ir pazudis. Ja sorosistu banda raud un bļauj, tad viss ir labi. Valstī viss virzās pareizajā virzienā,” secināja Lembergs.

Viņš pauda, ka atliek vien izlasīt to, ko viņi raksta, un jau ir zināms, ko viņi grib un ko viņiem vajag. “Ja viņi par kaut ko aplaudē, tad ir “ziepes”, bet ja viņi kādu lamā, tad tas nozīmē, ka tas ir labs cilvēks,” pauda Ventspils mērs.

Jau vēstīts, ka Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome pirmdien, 2. oktobrī lēma par “Latvijas Radio” valdes locekļu iecelšanu. Padome LR valdes priekšsēdētāja amatā uz turpmākiem pieciem gadiem vienbalsīgi apstiprināja Unu Klapkalni un valdes locekļa finanšu vadības jautājumos amatā uz turpmākiem pieciem gadiem vienbalsīgi apstiprināja Mārīti Tukišu.


2  323 skatījumi