Dalies, , Google Plus, Pinterest,

Drukāt

Posted in:

2024. gada pirmajā dienā visi “Lidl” veikali Latvijā būs slēgti

“Lidl” ir pieņēmis lēmumu dot iespēju visai savai komandai kārtīgi nosvinēt Jaunā gada atnākšanu kopā ar draugiem un tuvākajiem cilvēkiem!

Pirmo reizi savas darbības vēsturē Latvijā “Lidl” ir pieņēmis lēmumu dot iespēju visai savai komandai kārtīgi nosvinēt Jaunā gada atnākšanu kopā ar draugiem un tuvākajiem cilvēkiem, tādēļ visi “Lidl” veikali 1. janvārī būs slēgti.

Šī paša iemesla dēļ arī Ziemassvētku dienās “Lidl” veikalu darbalaiki tiks saīsināti. Precīza informācija par veikalu darbalaikiem svētku dienās klientiem būs pieejama veikalos, kā arī mājaslapā lidl.lv un “Lidl Plus” lietotnē.

“Mēs saprotam, cik svarīgi visiem mūsu “Lidl” kolēģiem šajā laikā ir būt kopā ar saviem tuvākajiem, lai nesteidzīgi izbaudītu brīvdienu maltītes vai arī vienkārši vēl vienu dienu atpūstos mājās. Mēs ceram, ka mūsu klienti šo iniciatīvu sapratīs un uztvers pozitīvi,” saka “Lidl Latvija” Personāla departamenta vadītāja Līna Kipasto.

Ņemot vērā, ka arī Ziemassvētku dienās “Lidl” veikalu darbalaiki būs saīsināti, klienti tiek aicināti visus gardumus, kārumus un jaukās pārsteiguma dāvanas iegādāties laicīgi.


1  278 skatījumi