Dalies, , Google Plus, Pinterest,

Drukāt

Posted in:

Tukumā atklāta SIA “Stiga RM” atbalstītā “Pump track” velotrase

Publicitātes materiāls

Otrdien, 6. septembrī, Tukumā svinīgi atklāts mežsaimniecības un kokapstrādes uzņēmuma SIA “Stiga RM” atbalstītais projekts – asfaltbetona velotrase “Pump track”, kas atrodas Revolūcijas ielā 4. Trase pielāgota visa vecuma un braukšanas līmeņa braucējiem ar dažādiem pārvietošanās līdzekļiem, piemēram, velosipēdu, skrituļslidām, skrituļdēļiem un arī skrejriteņiem.

SIA “Stiga RM” īpašnieks Andris Ramoliņš stāsta, ka pērnā gada izskaņā uzņēmums nolēma Tukuma novada pašvaldībai ziedot 50 000 eiro Tukuma novada bērnu un jauniešu labklājības veicināšanai. Lai uzzinātu, ko par nepieciešamu uzskata jaunieši un novada iedzīvotāji, tika veikta iedzīvotāju aptauja, kur ikvienam bija iespēja iesniegt savus priekšlikumus par to, kā ziedojuma ietvaros varētu uzlabot bērnu un jauniešu dzīves kvalitāti.

Tā rezultātā atbalstu guva “Pump track” trase, kuru ar saviem nemotorizētajiem braucamajiem, piemēram, dažāda izmēra velosipēdiem, dip-dap un skrejriteņiem iespējams izmantot ikvienam aktīvās atpūtas cienītājam. Asfaltētā trase ir konstruēta ar viļņotu virsmu un izliektiem stūriem un tā sastāv no dažādu izmēru kalniņiem, virāžām un nelieliem tramplīniem.

“Esam pagodināti atbalstīt tādu projektu, kas palīdzēs bērniem un jauniešiem vērtīgi pavadīt laiku svaigā gaisā, droši apgūt līdzsvara pamatus un cerams, ka arī rosinās to plašāku interesi par aktīvu dzīvesveidu un mudinās tos uz jaunu prasmju apgūšanu,” norāda “Stiga RM” vadītājs.

“”Pump track” velotrase ir lieliska vieta, kur satikties bērniem un jauniešiem, kopīgi pavadīt laiku un izkopt savu talantu. Sports vispār ir lielisks veids kā attīstīt disciplīnu un veidot stingru raksturu. Esam priecīgi, ka “Stiga RM” atbalsts palīdzēs Tukuma bērniem apgūt ko vērtīgu un noderīgu,” piebilda A. Ramoliņš.

“Pump track” velotrase Tukumā no 6. septembra būs pieejama ikvienam, kurš vēlas apgūt ko jaunu vai lietderīgi pavadīt savu brīvo laiko.


1  667 skatījumi