Dalies, , Google Plus, Pinterest,

Drukāt

Posted in:

Ventspils pilsētas dome meklēs iespēju atbalstīt BK “Ventspils”, apliecina Lembergs

Lembergs pauda savu pārliecību, ka basketbols ir jāatbalsta!

Līdz ar izmaiņām Ventspils brīvostas valdē, kā rezultātā no valdes tika atbrīvoti četri pašvaldību pārstāvji, uz jautājuma zīmes ir arī basketbola kluba “Ventspils” nākotne, žurnālistiem pauda Ventspils mērs Aivars Lembergs.

Lembergs atgādināja, ka BK “Ventspils” ir vērsies Ventspils pilsētas domē ar lūgumu turpināt finansiāli to atbalstīt. “Kā zināt, kopš decembra, kad Ventspils brīvostas valdi sāka vadīt rīdzinieki, tai skaitā no Jaunās konservatīvās partijas – Strautmane – un priekšsēdētājas vietnieks ir Ģirts Valdis Kristovskis, ir paziņots, ka brīvostas pārvalde sportu neatbalstīs,” atgādināja politiķis.

Viņš pauda, ka klubs tomēr ir rēķinājies ar kaut kādu finansiālu atbalstu un līdz ar to šis jautājums ir jāskata kopējā kontekstā.

Jau iepriekš Lembergs pauda savu pārliecību, ka basketbols ir jāatbalsta. “Tā rocība klubam būs mazāka, bet ceru, ka klubs pastāvēs. Bet tas jau ir īpašnieku jautājums,” nesen izteicās Ventspils mērs.

Kā zināms, no iepriekš plānotā atbalsta basketbola klubam “Ventspils” ir atteikusies Ventspils brīvostas pārvalde, kuru kopš pagājušā gada decembra vada vien tikai Kariņa valdības ieceltie pārstāvji.

Foto: F64


1  967 skatījumi